دانشکده
علوم دامی
پست الکترونیک
اینستاگرام
چهار شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
معرفی دانشکده
◁ حوزه مدیریت دانشکده
◁ تاریخچه
◁ مجلات دانشکده
◁ اساتید بازنشسته
گروه های آموزشی
◁ گروه ژنتیک، اصلاح و فیزیولوژی دام و طیور
◁ گروه تغذیه دام و طیور
فارم ها
◁ سالن پرورش بلدرچین
◁ سالن پرورش جوجه گوشتی
◁ سالن نگهداری مرغ تخمگذار
◁ فارم پرورش گاو شیری و گوشتی
◁ فارم پرورش گوسفند و بز
◁ فارم زنبور عسل
آزمایشگاه ها
◁ آزمایشگاه ژنتیک و زیست فناوری
◁ آزمایشگاه فیزیولوژی دام و طیور
◁ آزمایشگاه تغذیه دام و طیور
◁ آزمایشگاه میکروبیولوژی دام و طیور
◁ آزمایشگاه زنبور عسل
فرم ها
◁ فرم های مربوط به هیات علمی
◁ آزمایشگاه ها
◁ مزارع آموزشی و پژوهشی
◁ دانشجویان دکتری
◁ دانشجویان کارشناسی ارشد
◁ دانشجویان کارشناسی
بازدید مجازی دانشکده علوم دامی
گالری
◁ معرفی دانشگاه
◁ کلیپ های مرتبط با فارم دانشکده
◁ تصویر جلسات دانشکده
◁ جشن فارغ التحصیلی 99
◁ تصویربرداری از گاوداری های استان
◁ ارایه وبینار آموزشی با عنوان حیوانات ترانس ژنیک به زبان انگلیسی
◁ فعالیت های دانشجویان در سال 1403
ارتباط با ما
برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان تاثیر کورکومین بر کیفیت گوشت بره در دانشگاه اوشاک توسط دانشجوی دکتری تغذیه دام (جناب آقای مصطفی بخارائیان)
فایل دارد .
دریافت فایل