دانشکده علوم دامی  

برگزاری جشنواره تخم مرغ


                                              

 

 

دانشکده علوم دامی با همکاری انجمن علمی علوم دامی برگزار می کند:

 

جشنواره تخم مرغ

تاریخ: 21 مهرماه 1403

گردهمایی اساتید و دانشجویان همراه با برگزاری : 1- کارگاه آموزشی ارزیابی کیفیت تخم مرغ   2- نمایشگاه خلاقیت با تخم مرغ    3- مسابقه کتابخوانی    4- سخنرانی اساتید دانشکده علوم دامی

 

به مناسبت روز جهانی تخم مرغ؛
جشنواره تخم مرغ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد 

🔸به همت انجن علمی مهندسی علوم دامی و به مناسبت روز جهانی تخم مرغ، «جشنواره تخم مرغ»، شنبه، بیست‌ویکم مهرماه با حضور اساتید و دانشجویان در سالن اجتماعات شهید حاج قاسم سلیمانی دانشکده برگزار شد.

🔹رئیس دانشکده علوم دامی دانشگاه در این جشنواره، با اشاره به اینکه تخم مرغ به عنوان مناسب‌ترین غذای در دسترس بشر تلقی می‌شود، بر استفاده مداوم این محصول با توجه به فواید متعدد آن در وعده‌های برای انسان تأکید کرد.

🔸دکتر دستار با بیان اینکه متأسفانه در جامعه، به جای پرداخته شدن بیشتر به مزایای تخم مرغ، معایب آن مطرح می‌شود عنوان کرد: حتی وجود کلسترول موجود در تخم مرغ برای بدن انسان مورد نیاز بوده و در صورت عدم تأمین آن برای بدن، برای انسان ایجاد مشکل خواهد کرد

🔸سپس مدیر گروه آموزشی تغذیه دام و طیور دانشکده علوم دامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اشاره به رسالت جامعه دانشگاهی در ترویج ارتقا مصرف محصولات دام و طیور در جامعه به بیان فواید و مزایای این محصول پرداخت.

🔸دکتر میرشکار افزود: میانگین مصرف تخم مرغ به ازای هر انسان بالغ در کشور به طور سالانه حدود ۱۸۰ عدد بوده که نسبت به میانگین مصرف در کشورهای پیشرفته که حدود ۳۰۰ عدد به ازای هر فرد بالغ در سال است پایین می‌باشد.

🔹گفتنی است: برگزاری مسابقه کتابخوانی با محوریت تخم‌مرغ و همچنین عرضه غذاهای تهیه شده از تخم مرغ از دیگر برنامه‌های این جشنواره بود.